FC Twente Nieuws

Assaidi geniet van rentree: "Dit was top na al die zware maanden.”

Assaidi geniet van rentree: "Dit was top na al die zware maanden.”

Oussama Assaidi maakte woensdagmiddag na maanden blessureleed zijn rentree in het shirt van FC Twente. De linksbuiten startte op '10' en droeg de aanvoerdersband. Na een half uur spelen werd hij, zoals vooraf afgesproken, gewisseld.

De laatste keer dat Assaidi de kleuren van FC Twente verdedigde was op 29 april 2018. De aanvaller kampte het overgrote deel van het afgelopen seizoen met knieklachten en besloot zich tijdens de zomerstop te laten opereren. Even werd gevreesd voor het einde van zijn loopbaan, maar de aanvaller vocht zich terug.

[google]

"Het is niet zo dat ik er al ben, maar ik kon me vrij bewegen", zo liet Assaidi na afloop van de wedstrijd weten in gesprek met clubwatcher Leon ten Voorde van de TC Tubantia. "Het voelde goed aan. Dit was top na al die zware maanden.”

"Alle lof en complimenten aan de medische staf", vervolgt Assaidi op de clubwebsite. "Het was een zware en lange tijd, ik ben bijna acht maanden weg geweest. Ik hou van voetbal en daarom wilde ik terugkomen. Ik heb nu deze stap gezet en weet dat ik er nog niet ben en nog een aantal stappen moeten volgen. Laten we hopen dat ik zo snel mogelijk volledige negentig minuten kan maken."

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties