FC Twente Nieuws

Assaidi heeft goed nieuws voor supporters FC Twente

Assaidi heeft goed nieuws voor supporters FC Twente

Op 13 januari hervat FC Twente de competitie met de uitwedstrijd tegen MVV. De grote vraag is hoe de selectie van FC Twente er dan uitziet. De kans is aanwezig dat er een aantal spelers vertrekken. Daarentegen hoopt Pusic op twee of drie versterkingen. Of deze allemaal gaan komen valt nog te bezien.

Het aantal nieuwelingen zal deels afhankelijk zijn van de financiële mogelijkheden en het herstel van Haris Vuckic en Oussama Assaidi. Beide spelers moesten de eerste seizoenhelft missen, maar hopen zo snel mogelijk weer aan te kunnen haken. Assaidi lijkt na veel tegenslagen eindelijk op de weg terug. Hij wil er in januari weer staan. Dit liet hij weten na afloop van de laatste training van het jaar in gesprek met Leon ten Voorde van de TC Tubantia.

[google]

De linksbuiten zal er uit bij MVV nog niet bij zijn. De reden is simpel. De linksbuiten wil niet spelen op kunstgras. Hij mikt op vrijdag 18 januari als FC Twente het in de eigen Grolsch Veste opneemt tegen Jong FC Utrecht. "Kan het mooier? Schiet de vergeten voetballer FC Twente naar de eredivisie? In de ideale voetbalwereld van de Tukker ligt het droomscenario al klaar", besluit clubwatcher Ten Voorde hoopvol.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties