FC Twente Nieuws

Assaidi opgenomen in wedstrijdselectie, meespelen blijft onzeker

Assaidi opgenomen in wedstrijdselectie, meespelen blijft onzeker

Oussama Assaidi zit vrijdag bij de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De linksbuiten speelde op 29 april zijn laatste officiële wedstrijd voor FC Twente en is er in totaal dus bijna negen maanden uit geweest.

De aanvaller lijkt voldoende te zijn hersteld van de oefenwedstrijd tegen SF Lotte. Hierin speelde Assaidi een half uur mee, maar kreeg twee dagen later last van pijntjes. De kans dat hij gaat starten is niet groot. De verwachting is dat hij in de tweede helft speelminuten gaat maken. "We moeten even afwachten of er vrijdagmorgen een reactie is van zijn knie na de training van donderdag”, aldus Pusic in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

[google]

Mocht Assaidi toch niet kunnen spelen dan is er geen nood aan de man. Pusic heeft een extra aanvaller aan de wedstrijdselectie toegevoegd voor het geval Assaidi toch een terugslag krijgt te verwerken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties