FC Twente Nieuws

Assistent-trainer FC Twente behaalt officieel trainersdiploma

Assistent-trainer FC Twente behaalt officieel trainersdiploma

Ivar van Dinteren, een van de assist-trainers van Ron Jans bij FC Twente, heeft zijn UEFA Pro-opleiding 2021/'22 succesvol afgerond. Daarmee kan Van Dinteren nu zelf aan de slag als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Deze zomer verlengde de assistent-trainer zijn contract nog bij FC Twente.

De UEFA Pro-opleiding is de hoogste trainersopleiding van Nederland. Van Dinteren is een van de negen trainers die hun UEFA Pro-diploma nu hebben behaald. Met dit diploma kan een trainer-coach aan de slag gaan als hoofdtrainer-coach in het nationale en internationale betaald voetbal.

Ivar van Dinteren vormt samen met Jeffrey de Visscher, Sander Boschker en Adrie Bogers het assistent-trainers-team van Ron Jans, de hoofdtrainer van FC Twente. Deze zomer verlengde Van Dinteren zijn contract nog bij de Tukkers. Daardoor staat hij tot komende zomer onder contract in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties