FC Twente Nieuws

'Aursnes waarschijnlijk toch naar Benfica, transfer Zerrouki blijft ver weg'

'Aursnes waarschijnlijk toch naar Benfica, transfer Zerrouki blijft ver weg'

De soap rondom FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki gaat maar door. Vrijdag meldde Feyenoord-trainer Arne Slot dat Feyenoord en Benfica al een tijdje niet meer hadden onderhandeld over een transfer van Fredrik Aursnes, de speler die Zerrouki in Rotterdam zou moeten vervangen. Toch is er weer nieuws rondom Aursnes en Zerrouki.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Benfica omtrent Aursnes zijn al een tijdje geleden gestaakt, zo vertelde Arne Slot. Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International verwacht echter dat Aursnes nog wel naar de Portugese club zal vertrekken. Volgens de clubwatcher moet Benfica eerst wat ruimte scheppen in de selectie, alvorens ze de middenvelder van Feyenoord binnen kunnen halen. Krabbendam verwacht dat de transfer van Aursnes doorgang zal vinden.

Toch lijkt een transfer van Zerrouki naar Feyenoord nog steeds ver weg. Bij de Kick-off-podcast van De Telegraaf meldde journalist Marcel van der Kraan dat Feyenoord niet bereid is aan de vraagprijs van FC Twente te voldoen. "FC Twente zit echt aan een prijs tussen de acht en negen miljoen te denken en wil daarin niet wijken. Dat soort prijzen gaat Feyenoord niet betalen op de Nederlandse markt", vertelt Van der Kraan.

Een transfer van Zerrouki naar Feyenoord lijkt dus een lastig verhaal. Ook de 24-jarige middenvelder zelf hoeft niet per se weg, zo gaf Ricky van Wolfswinkel donderdag na de wedstrijd tegen FK Cukaricki aan. Momenteel lijkt het er dus sterk op dat FC Twente Zerrouki gaat behouden. Iets wat de club graag wil. De Tukkers willen namelijk een goed seizoen draaien en denken daar een zeer geschikt elftal voor te hebben, waarin Zerrouki een belangrijke schakel is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties