FC Twente Nieuws

AWAYDAY PEC ZWOLLE: Slechts beperkt aantal kaarten beschikbaar!

AWAYDAY PEC ZWOLLE: Slechts beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Zondag 29 januari speelt FC Twente alweer de tweede uitwedstrijd na de winterstop. René Hake neemt zijn manschappen dan mee naar PEC Zwolle waar hij in het verleden assistent-trainer was van de huidige trainer van de Zwollenaren, Ron Jans. De ploeg hoopt ook in Zwolle weer gesteund te worden door een vol uitvak. In totaal zijn er slechts 500 kaarten beschikbaar dus wie mee wil naar de Overijsselse derby moet snel zijn!

De kaartverkoopvoor de supportersverenigingen is ondertussen gestart en aanstaande maandag 16 januari start om 13:00 uur ook de verkoop voor de (S)CC-houders. De kaarten zijn uitsluitend online te bestellen via deze pagina (KLIK). Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar en per (S)CC kan slechts één kaartje worden gekocht.

FC Twente-supporters kunnen gebruik maken van een auto- of buscombi. Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar, waarvan 150 kaarten voor de autocombi.

[google]Autocombi
Supporters die met de autocombi dienen om te wisselen bij omwissellocatie A35 Afslag Nijverdal/Hellendoorn bij Mc Donalds, omwisseltijd tussen 13.00 uur en 13.15 uur.
- Leden supportersvereniging: € 21,50 (ticket)
- Niet-leden supportersvereniging: € 24,- (€ 21,50 ticket + € 2,50)

Buscombi
- Vertrektijd vanaf De Grolsch Veste: 12.15 uur
- Leden supportersvereniging: € 25,90 (€ 12,90 (ticket) + €13,- (bus)
- Niet-leden supportersvereniging: € 28,40 (€ 12,90 (ticket) + €13,- (bus) + € 2,50)

Er geldt algeheel alcoholverbod rondom het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle en dus ook in auto/bussluis bezoekende club.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties