FC Twente Nieuws

BAM! Seizoenkaarten FC Twente officieel UITVERKOCHT!

BAM! Seizoenkaarten FC Twente officieel UITVERKOCHT!

Dinsdag liet FC Twente al weten dat het verwacht komend seizoen voor een uitverkochte Grolsch Veste te gaan spelen. In totaal zijn er jaarlijks 22.500 seizoenkaarten te verdelen in de normale supportersvakken. De overige 7.500 zijn sponsorplekken, het uitvak en voor de verplichte vrije verkoop.

Vandaag was de tweede en laatste dag waarbij de mensen op de wachtlijst staan een seizoenkaart konden bemachtigen. Nog voor het einde van de dag maakte FC Twente bekend dat alle 22.500 seizoenkaarten zijn verkocht!

"Nadat seizoenkaarthouders vorige maand hun kaart konden verlengen, was er vanaf dinsdagochtend 09.00 uur voor supporters die op de wachtlijst stonden de mogelijkheid een kaart te bestellen. Alle beschikbare plaatsen in de supportersvakken voor het nieuwe seizoen zijn nu verkocht", zo laat de club weten via haar website.

Helaas zijn er ook mensen op de wachtlijst die geen kaart hebben weten te bemachtigen. "De supporters die op de wachtlijst stonden en geen seizoenkaart hebben besteld worden automatisch op de wachtlijst gezet voor het seizoen 2023-2024."

Foto: FC Twente Media

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties