Bankzitter Thesker beleeft eindelijk een succesmomentje bij Holstein Kiel

Stefan Thesker was één van de vele spelers die besloot FC Twente na de degradatie de rug toe te keren. Hij besloot terug te keren naar Duitsland waar hij een driejarig contract tekende bij Holstein Kiel uit de 2. Bundesliga.

Veel spelvreugde kende de verdediger tot afgelopen weekend niet. In de eerste 11 wedstrijden speelde hij slechts 68 minuten. Eén keer startte hij in de basis en twee keer mocht hij kort voor tijd invallen. De overige duels zat hij steevast op de bank.

Afgelopen weekend speelde Holstein kiel thuis tegen FC Ingolstadt en Thesker moest wederom plaatsnemen op de bank. Een half uur voor tijd mocht hij invallen voor de geblesseerde Schmidt en scoorde in de 88e minuut de gelijkmakende 2-2. Het was het eerste succesmomentje van Thesker sinds zijn komt naar Holstein Kiel. Of het doelpunt wat zal veranderen aan de situatie van Thesker moet de volgende wedstrijd blijken.