FC Twente Nieuws

Bapoh hoopt op speelminuten: "In Duitsland krijg je niet snel de kans"

Bapoh hoopt op speelminuten: "In Duitsland krijg je niet snel de kans"

FC Twente heeft dit seizoen de beschikking over Ulrich Bapoh. De 19-jarige aanvaller wordt op huurbasis overgenomen van VfL Bochum. Bapoh hoopt in Enschede speelminuten te mogen maken.

"Als 18-jarige krijg je in Duitsland niet snel de kans", vertelt hij op de clubsite. "Daar wordt toch vaak voor oudere, meer ervaren spelers gekozen. In Nederland ligt dat anders. Die situatie was een belangrijke reden voor mij om voor FC Twente te kiezen. Deze voorbereiding speel ik vaak in de punt van de aanval, maar ik kan ook op andere posities uit de voeten. Bij Bochum speelde ik ook op 8 of 10, dus niet als afmaker, maar eigenlijk als speler van de eindpass richting de spits."

[google]

"Wat mij het meest is opgevallen, is de benadering door de mensen", vervolgt Bapoh. "In Enschede zijn de mensen wat losser, relaxter dan in Bochum. Die manier past beter bij hoe ik als persoon ben en zorgt er voor dat ik me hier eigenlijk meteen op mijn gemak voel. Natuurlijk is een overstap wennen, dat was het ook toen ik vanuit Kameroen naar Duitsland kwam. Ik oefen mijn Engels, maar probeer ondertussen ook Nederlands te leren, want ik wil graag goed contact kunnen hebben met de andere spelers en de supporters", aldus Bapoh.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties