FC Twente Nieuws

Been geniet van Nakamura en prijst de kwaliteiten van de jonge Japanner

Been geniet van Nakamura en prijst de kwaliteiten van de jonge Japanner

Mario Been gaf eerder deze week al aan zeer te spreken te zijn over het huidige FC Twente. Natuurlijk zijn er nog wel wat verbeterpunten, maar de analist vindt het knap hoe FC Twente het doet als promovendus. Eén van de spelers waar hij graag naar kijkt is Keito Nakamura.

"Dat vind ik een leuke speler. Die houdt Zekhnini op de bank en daarnaast hebben ze ook Queensy Menig nog. Maar de trainer vindt Nakamura toch beter. Hij is een rechtsbenige linksbuiten met een geweldig schot én hij kan ook een goal maken."

"Hij heeft er al vier gemaakt", vervolgt de analist van FOX Sports. "Hij heeft ook diepte, een goede snelheid en hij is pas 19 jaar. Zijn mooiste goal was die van vorige week tegen Ajax. Zijn tegenstander opzoeken, de krul om hem heen en Onana die kansloos is."

[google]

Nakamaura maakte afgelopen zonder de overstap van het Japanse Gamba Osaka naar FC Twente. De jongeling is voor twee seizoenen gehuurd met een optie tot koop. Opvallend is dat alle doelpunten die hij scoorde de openingstreffers waren in alle vier de wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties