FC Twente Nieuws

Been verbaasd: "Groningen en Twente liggen ook dicht bij Duitsland"

Been verbaasd: "Groningen en Twente liggen ook dicht bij Duitsland"

Onlangs gingen de Duitse voetbalcompetities na een tijdelijke coronapauze weer van start. Analist Mario Been verbaast zich over het feit dat in Nederland de bal echter nog niet aan het rollen is gebracht.

"Het blijft toch raar dat we bij VVV niet mogen voetballen en dertig kilometer verderop in Mönchengladbach wel", vertelt Been in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk is het een ander land, maar Groningen en Twente liggen ook dicht bij Duitsland. Ik vind het heel erg jammer dat de competitie hier niet is doorgegaan. Er was nog een hoop te vergeven, het beloofde een fantastisch slot te worden."

Toch begrijpt Been de keuze om de voetbalwereld op slot te gooien. "Want we moeten het er nu mee doen. De beslissing is genomen. Je kan ook niet de gezondheid op het spel zetten. In juni mogen we weer meer naar buiten. Gaat dat goed dan kunnen we dadelijk misschien weer sneller beginnen", aldus Been.

[google]

Aankomende dinsdag wordt er gestemd over de verdeling van de tv-gelden. In het slechtst mogelijke geval loopt FC Twente tonnen aan inkomsten mis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties