FC Twente Nieuws

Bekerwinnaar 2011 laat contract bij Eredivisionist ontbinden

Bekerwinnaar 2011 laat contract bij Eredivisionist ontbinden

De wegen van Bart Buysse en NEC scheiden per direct. Speler en club hebben in 'goed overleg', zoals dat zo mooi heet, het samenwerkingsverband met onmiddellijke ingang beëindigd, meldt de Nijmeegse club op haar officiële website.

Het contract van de 29-jarige Belg bij de Nijmegenaren liep nog door tot medio 2017, toch komt de ontbinding van zijn contract allerminst als een verrassing. Eerder deze zomer werd de linksback al teruggezet naar Jong NEC.

[google]In 2010 kwam Buysse naar FC Twente, alvorens hij in 2012 naar Club Brugge vertrok. Bij de Tukkers kon hij een KNVB-Beker en een Johan Cruijff-schaal op zijn CV bijschrijven.

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties