FC Twente Nieuws

BELANGRIJK: Twente, Verenigt! prikt datum voor ledenvergadering

BELANGRIJK: Twente, Verenigt! prikt datum voor ledenvergadering

Op 19 januari van dit jaar werd ledenvereniging Twente, Verenigt! opgericht, dit om zo meer inspraak te kunnen bij FC Twente zodat zaken uit het (recente) verleden niet opnieuw kunnen gebeuren bij de Enschedese club. Op maandag 19 december aanstaande, om 20.00 uur, heeft Twente, Verenigt! een ledenvergadering belegt in De Grolsch Veste. Men zal hier het eerste bestuur gaan benoemen. De agenda wordt de lezen zo snel mogelijk toegestuurd.

Aanmelden
We nodigen alle leden van harte uit om aanwezig te zijn. Op dit moment zijn we druk bezig met het programma. In ieder geval zeker is dat de benoeming van het eerste bestuur op de agenda staat. Om praktische redenen vragen we jullie je aan te melden voor de Ledenvergadering, dat kan via deze link.

Nieuw bestuur Twente, Verenigt!
Eén van de redenen waarom de datum voor de ledenvergadering wat op zich liet wachten, is het instellen van het nieuwe bestuur. We hebben de afgelopen maanden daar een sollicitatieprocedure voor gehouden. Daar hebben veel kandidaten op gereageerd.

We zijn blij verrast met het aantal en de kwaliteit van de kandidaten, maar tegelijkertijd betekende dat wel even harder werken om alles goed in banen te leiden. Het goede nieuws is dat we binnenkort het eerste door de leden gekozen bestuur van Twente, Verenigt! kunnen installeren. Meer informatie daarover ontvang je gelijktijdig met de agenda voor de ledenvergadering.

Kennismaking en jaarstukken
Zoals jullie wellicht al weten, heeft FC Twente vanaf 1 januari a.s. een nieuwe directeur: Erik Velderman. Hij is al af en toe op de club, en onlangs hebben we kennisgemaakt.

[google]Dat moment hebben we tevens aangegrepen om met FC Twente de jaarstukken door te nemen. Voorheen was er een financiële commissie die namens de supporters de stukken van FC Twente kritisch bestudeerde. Dat initiatief hebben we voortgezet, waarna een aantal mensen in de afgelopen periode met een vergrootglas (figuurlijk) door de jaarrekening zijn gelopen.

Een verslag van het gesprek met FC Twente volgt spoedig op de site.

Belangrijk nieuws over je contributie
1 januari komt er snel aan en dat betekent formeel gezien een nieuw contributiejaar. Omdat we in blijde verwachting zijn van het nieuwe bestuur, die zich moet inwerken, kan het dus nog even duren voordat er definitieve duidelijkheid is over de contributie voor het nieuwe jaar. Tot die tijd ben je dus nog gewoon lid en hoef je je ook niet af te melden als je je lidmaatschap niet wil behouden. Je ontvangt vanzelf bericht waarna je kan kiezen lid te blijven of te stoppen.

mega-sale-tukker-life-twente-insite

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties