FC Twente Nieuws

Belangrijke oproep ULTRAS Vak P aan supporters FC Twente

Belangrijke oproep ULTRAS Vak P aan supporters FC Twente

ULTRAS Vak P komt vandaag met een oproep aan iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. De fanatieke groep supporters die al jarenlang zorgt voor geweldige sfeeracties, heeft door de sluiting van het home nagenoeg geen financiële middelen meer om dit jaar nog nieuwe sfeeracties te organiseren. ULTRAS Vak P doet nu een oproep aan de supporters om een bedrag te doneren zodat er dit seizoen nog meer fraaie sfeeracties kunnen worden georganiseerd in navolging van die tegen Sparta.

Dit zal gebeuren door middel van een collectie aanstaande vrijdag rondom de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Ook kunnen mensen geld doneren via het rekeningnummer NL47 ABNA 0641744536 van supportersvereniging Vak-P Enschede. Zet hierbij als kenmerk: ultras 18-19.

[google]

Beste supporters,

Al 27 jaar lang staan de ultras van Vak-P bekend om hun sfeeracties. Deze acties, waar met man en macht aan gewerkt wordt, vragen veel aandacht, vrije tijd en ze kosten al gauw duizenden euro's.

Normaliter worden deze acties bekostigd met de inkomsten van het supportershome. Helaas kent iedereen het verhaal van de situatie omtrent het home, waardoor de huidige financiële situatie niet meeloopt met onze ambities op de tribune.

Door de 1e actie dit seizoen kwam ook de bodem van de centenpot in zicht. Het was óók een signaal om de ploeg richting promotie op visuele wijze te blijven ondersteunen. Willen wij hiermee doorgaan, zijn we helaas genoodzaakt een collecte te houden...

Maar jij kunt helpen onze verfemmers symbolisch te vullen. Vrijdag vóór de wedstrijd tegen Roda JC wordt er gecollecteerd met emmers, bij elke ingang van hét stadion. Elk bedrag is welkom!

Ook kan er digitaal worden gedoneerd voor diegene die (helaas) niet bij de wedstrijd aanwezig zijn, of de collecte gemist hebben. Hiervoor kun je terecht op onderstaand rekening nummer:

IBAN: NL47 ABNA 0641744536
ten name van: Supportersvereniging Vak-P Enschede.
Kenmerk: ultras 18-19

Wij blijven onafhankelijk als voorheen onze sfeeracties uitvoeren, ook al dienen we nu noodgedwongen en met enige tegenzin, onze hand op te houden. We hopen op jullie begrip én bijdrage.
Laten we er samen een succesverhaal van maken dit seizoen!

* P.S. mocht je op een andere wijze denken de ultras te kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld door het leveren van materialen, kun je altijd mailen naar ultras@vakp.nl

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties