FC Twente Nieuws

Berggreen onthult: ''Ik had een aantal financieel betere aanbiedingen''

Berggreen onthult: ''Ik had een aantal financieel betere aanbiedingen''

Emil Berggreen kwam deze zomer naar FC Twente om hier zijn carrière weer nieuw leven in te blazen. De kwaliteiten heeft hij, alleen is hij de laatste jaren veel geplaagd door blessureleed. De Deen geeft te kennen dat hij ook betere financiële aanbiedingen had maar toch besloot voor FC Twente kiezen.

''Deze zomer was ik feite transfervrij en had ik veel aanbiedingen, ook al had ik niet veel gespeeld. Er zijn redelijk veel clubs die een type aanvaller als ik willen hebben, maar het is gewoon belangrijk voor mij om ergens heen te gaan waar ik aan spelen toe kom'', zegt hij tegen over BT.Dk.

[google]

''Als ik hier goed presteer, is het mogelijk dat de deur naar één van de grote competities zich ook weer opent. Ik had een aantal aanzienlijk betere financiële aanbiedingen, maar de manier van spelen van FC Twente trok mij erg aan. En het was tot dusver een slimme zet'', geeft de boomlange spits aan.

Berggreen was blij met zijn eerste goal voor de Tukkers tegen Heracles. ''Het was echt leuk om mijn eerste goal te maken, en helemaal zo vroeg in mijn Twentse carrière. Die eerste treffer mag niet worden onderschat en is erg belangrijk. Als ik terugkijk op mijn carrière, is het altijd iets wat me bezighoudt als ik van club verander. Maar ik wil sowieso altijd scoren'', klinkt hij hongerig.

[google]

Ook kan Berggreen het goed vinden met zijn teamgenoten. ''Ik heb erg goed contact met mijn teamgenoten en zie ze ook privé, en dat deed ik niet in Duitsland. Dus op persoonlijk vlak gaat het ook veel beter. Het is gewoon geweldig om weer op een plek te zijn waar je kan laten zien wie je bent'', besluit Berggreen tevreden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties