FC Twente Nieuws

Bestuur Willem II verafschuwt actie eigen supporters: Uitvak Grolsch Veste blijft leeg

Bestuur Willem II verafschuwt actie eigen supporters: Uitvak Grolsch Veste blijft leeg

FC Twente - Willem II zal volgende week worden gespeeld met een leeg uitvak. De supporters van Willem II boycotten de wedstrijd nadat het bestuur van de Tilburgse club weigerde te voldoen aan het verzoek van de gezamenlijke vijf supportersverenigingen. De eis was het direct ontslaan van trainer Erwin van de Looi.

De supporters zijn ontevreden over de trainer die de club aan het eind van het seizoen verlaat. Zolang Van de Looi trainer blijft gaan de supporters niet meer mee bij uitwedstrijden en zal een deel van de tribune de eerste vijf minuten leeg blijven tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen PSV.

[google]Het bestuur van Willem II laat weten zich achter de trainer te scharen. "We zijn er niet van overtuigd dat een dergelijke ingrijpende stap het gewenste effect zal hebben en op dit moment noodzakelijk is. Diverse clubs hebben een dergelijke stap reeds achter de rug, maar de gewenste ommekeer is vooralsnog achterwege gebleven." Hierbij verwijst de club naar de trainerswissels bij FC Twente en Sparta Rotterdam.

"Wij vinden de actie onmenselijk, ongepast en niet 'des Willem II's' dat er zó op de man gespeeld wordt", besluit de club op haar clubwebsite.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties