FC Twente Nieuws

Bierprijs FC Twente hoogste van alle eredivisieclubs

Bierprijs FC Twente hoogste van alle eredivisieclubs

Bierdrinkers gaan in het nieuwe seizoen flink meer betalen voor het gerstenat in de Grolsch Veste. FC Twente heeft besloten om de prijs van een beker bier met 50 cent te verhogen naar 5,50 euro. Hier blijft het niet bij want ook worden de bekers kleiner. Waar een supporter vorig seizoen nog bekers van 0,5 liter kocht, worden dit nu bekers van 0,4 liter.

Met de prijsverhoging en het verkleinen van de bekers is het biertje in de Grolsch Veste plots het duurste biertje van alle eredivisieclubs. Een supporter betaalt vanaf de oefenwedstrijd tegen Schalke '04 omgerekend maar liefst 13,75 per liter bier.

Er is maar één club die in de buurt komt van de literprijs van FC Twente en dat is Vitesse met een prijs van 13,57 euro. Op plek drie vinden we sc Cambuur. De club uit Leeuwarden vraagt 12,50 euro voor een liter bier. Het verschil met FC Twente is 1,25 euro per liter bier.

Het goedkoopste biertje wordt geschonken bij promovendus FC Emmen. Hier betalen de supporters 'slechts' 8,80 euro per liter bier. Het verschil in prijs met FC Twente is maar liefst 4,95 euro per liter. Opvallend is dat Feyenoord na FC Emmen het goedkoopste biertje schenkt met 9,80 euro per liter.

Bierprijs FC Twente hoogste van alle eredivisieclubs

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties