FC Twente Nieuws

Bijen vol ongeloof na nederlaag: "Dit is echt verschrikkelijk"

Bijen vol ongeloof na nederlaag: "Dit is echt verschrikkelijk"

FC Twente heeft zondag drie punten verspeelt in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De Tukkers domineerden het grootste deel van de wedstrijd en kwamen terecht op een 1-0 voorsprong. Toch werd de overwinning in de laatste minuten weggegeven en stonden de Tukkers met lege handen. Aanvoerder Peet Bijen kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd.

"Dit is echt verschrikkelijk. We waren de hele wedstrijd beter. Ook zij waren af en toe gevaarlijk, maar wij waren de betere. We stonden goed en kregen de mogelijkheden. Misschien is het de voetbalwet, als je 'm zelf niet maakt… Dit mag in principe niet meer gebeuren."

Toch is Bijen ook positief. "Ik ben al lang blij dat we goed zijn begonnen en de goede lijn hebben doorgetrokken. Het is extra zuur dat het zo eindigt, maar ik ben wel blij met wat we hebben laten zien."


[google]

Voor FC Twente volgt nu een lastige reeks met Heerenveen thuis en daarna Vitesse en Ajax uit. "De moeilijke reeks is begonnen tegen AZ. Vandaag hadden we eigenlijk minimaal één punt over moeten houden. Maar hoe gek het ook klinkt, we gaan er met vertrouwen in."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties