FC Twente Nieuws

Bijzonder: Hooiveld van degradant naar kampioen USL Western Conference

Bijzonder: Hooiveld van degradant naar kampioen USL Western Conference

Jos Hooiveld was één van de vele spelers die afgelopen zomer vertrok bij FC Twente. De verdediger dacht aan stoppen totdat hij een niet te weigeren aanbod kreeg vanuit Amerika. Hij ging aan de slag bij Orange County SC en met succes.

Afgelopen weekend werd Orange County kampioen van de USL Western Conference en plaatste zich voor de play-offs. Hierin neemt het team van Hooiveld het op tegen Saint Louis FC. Promotie zit er echter niet in want de USL is een gesloten competitie waaruit je niet kan promoveren of degraderen.

Hooiveld is een vaste waarde in het elftal van Orange County en wist in veertien optredens één keer te scoren en één assist te leveren. Hieronder de beelden van het doelpunt van Hooiveld.

[google]

Het jaar 2018 zal bij Hooiveld de boeken ingaan als één van de meest bizarre in zijn carrière. Degradatie met FC Twente, overwegen de kicks aan de wilgen te hangen om vervolgens alsnog voor de vierde keer in zijn carrière kampioen te worden. Eerder in zijn carrière werd Hooiveld Zweeds kampioen met AIK, Deens kampioen met FC Kopenhagen en Fins kampioen met FC Inter Turku.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties