FC Twente Nieuws

BIZAR! Meer dan 10.000 seizoenkaarten verlengd binnen 12 uur

BIZAR! Meer dan 10.000 seizoenkaarten verlengd binnen 12 uur

De supporters van FC Twente blijven ook nu weer verbazen. Werd er vorig jaar al massaal verlengd op de eerste dag, vandaag is dit record aan flarden geschoten. Vorig jaar verlengden 8.157 supporters hun seizoenkaart op de eerste dag, dit jaar is de teller al binnen 12 uur de 10.000 gepasseerd!

Het laat opnieuw zien hoe trouw de supporters van FC Twente zijn, ook na een vervelend seizoen waarbij er nagenoeg geen supporters welkom waren vanwege het coronavirus. We zijn benieuwd waar de teller gaat eindigen!

Supporters die vandaag nog hun seizoenkaart verlengen hebben de kans dat er morgen één van de spelers voor hun deur staat. Dit als dank voor de steun en het verlengen van de jaarkaart. Ook krijgt iedereen die vandaag heeft verlengd een speciale Grolsch-beugel én een retrojack.

HOE KAN IK VERLENGEN?

Wij doen een beroep op onze supporters om vooral thuis online te verlengen. Dit is mogelijk vanaf vrijdag 10.00 uur. Iedere seizoenkaart- en Premium Seathouder ontvangt hiervoor een persoonlijke e-mail. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, ook hier is mogelijk om de seizoenkaart te verlengen. Informatie omtrent de tegemoetkomingen met de kortingen op de seizoenkaart en Vestekaart tegoeden volgt donderdag in een persoonlijke mail naar degenen die het betreft.

[google]

BETAALMOGELIJKHEDEN

Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden.

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

BELANGRIJKE DATA

Vrijdag 21 mei t/m donderdag 17 juni Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 22 en woensdag 23 juni Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 29 juni Start verkoop wachtlijst
Woensdag 30 juni Start vrije verkoop

GEEN SEIZOENKAART?

Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2021-2022? Schrijf je dan vanaf vrijdag in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode voor huidige seizoenkaarthouders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties