FC Twente Nieuws

Bizar: Steijn én Vlap lopen beide hersenschudding op

Bizar: Steijn én Vlap lopen beide hersenschudding op

De wedstrijd tegen FC Volendam heeft FC Twente niet alleen drie punten gekost, maar ook gezorgd voor een volle ziekenboeg. In de rust werden Robin Pröpper en Sem Steijn naar de kant gehaald. De aanvoerder kreeg last van zijn hamstring en Steijn had last van zijn hoofd. Zijn vervanger Vlap ging in de tweede helft ook naar de kant nadat Tzolis hem eerder tegen zijn hoofd had geschoten.

Pröpper dacht dat het allemaal wel mee zou vallen, maar dit bleek iets te optimistisch. Hij kan niet spelen tegen Excelsior. Omdat ook Pleguezuelo geblesseerd is, zal Max Bruns hem vervangen. Het wordt voor de 19-jarige verdediger zijn tweede basisplek in de competitie. Vorig seizoen mocht hij starten tegen RKC. Toen speelde hij een uitstekende wedstrijd.

Michel Vlap en Sem Steijn hebben beide een hersenschudding overgehouden aan het duel met FC Volendam. Een plek op de bank tegen Excelsior is echter niet uitgesloten. De verwachting is dat Jans gaat starten met Ugalde. De Costa Ricaan zal dan plaatsnemen in de spits met Van Wolfswinkel kort daarachter.

Ook kan Jans geen beroep doen op Sadílek en Misidjan. Laatstgenoemde kreeg te horen dat er tegen Excelsior opnieuw geen plek voor hem is in de basis. De aanvaller kon dit niet verkroppen waarna de trainer hem uit de selectie heeft gezet. Sadílek heeft last van zijn lies.

Vermoedelijke opstelling:

Unnerstall, Brenet, Hilgers, Bruns, Smal, Zerrouki, Kjolo, Ugalde, Cerny, Tzolis en Van Wolfswinkel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties