FC Twente Nieuws

BIZAR: Verborgen camera's geplaatst in home Vak P

BIZAR: Verborgen camera's geplaatst in home Vak P

Aankomende zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De ploeg van René Hake ontvangt dan promovendus VVV dat de eerste wedstrijd verrassend met 3-0 wist te winnen van Sparta. Tijdens de wedstrijd zal het supportershome van Vak P gesloten blijven. De burgemeester besloot het home te sluiten na de inval tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV eerder dit jaar. Vandaag een brief van Vak P aan haar leden waarin opgemaakt kan worden dat de soap omtrent de inval nog lang niet voorbij is. Er zouden namelijk in het geheim camera's zijn geplaatst in het home door de politie.

⁠⁠⁠⁠⁠Beste leden,

De bal rolt inmiddels alweer… Allereerst willen we ons excuseren voor het feit dat we jullie tot op heden niet, of niet volledig hebben kunnen informeren. In de zomer hebben er wel degelijk veelvuldig gesprekken plaatsgevonden tussen het bestuur van Vak-P en de directie van FC Twente. Helaas konden we jullie gezien de gesprekspositie niet altijd overal over informeren. Bij deze willen we e.e.a. ophelderen, zodat jullie zo goed als volledig op de hoogte zijn van de huidige situatie.

In de gesprekken met FC Twente zijn er door beide partijen een aantal extra (veiligheids-)maatregelen opgesteld. Uiteraard hebben we als bestuur van Vak-P hierbij altijd de kernwaarden van 26 jaar Vak-P in ons achterhoofd gehouden en daaruit zijn uiteindelijk een aantal maatregelen ontstaan waarmee we naar de burgemeester zouden willen stappen. We zeggen ‘zouden willen’… want de deur van de burgemeester wordt tot op heden helaas gesloten gehouden. Zonde, want beide partijen tonen middels deze maatregelen aan zich te distantiëren van én in te zetten tegen drugsgebruik in het supportershome. Inmiddels zijn we door andere betrokken partijen ook benaderd om het gesprek aan te gaan en deze gesprekken worden deze week dan ook nog gepland.

De status qua heropening van het home blijft hierdoor helaas onveranderd. Gedurende de zomerstop zijn we er helaas achter gekomen dat er door de directie van onze club opnieuw informatie is achter gehouden. Door eigen onderzoek zijn we er achter gekomen dat er vlak voor de inval verborgen camera’s in ons home zijn geplaatst. De check in/out van de alarmbadges tonen aan dat dit met de sleutel is gebeurd die in het bezit is van FC Twente. Uiteraard is de directie hier vorige week in een gesprek mee geconfronteerd. Zij verschuilen zich vooralsnog achter een gerechtelijk bevel. Op zijn zachtst gezegd zijn we diep teleurgesteld in de directie van de club en hier zijn de laatste woorden ook nog niet over gesproken! Mede hierdoor zijn we vooralsnog genoodzaakt niets te doen op de tribune, geen sfeer, geen vlaggen, geen spandoeken. Wij doen dit echt niet voor de lol, maar zien ons hiertoe genoodzaakt en rekenen dan ook op de steun van jullie hierin!

[google]Om alle leden ook in detail bij te praten ontvangen jullie eind deze week een uitnodiging voor een ledenvergadering op dinsdag 5 september. In de brief staat meer informatie omtrent de locatie en aanvangstijd. In deze ledenvergadering worden belangrijke zaken besloten omtrent de toekomst van de vereniging, daar hebben we jullie dan ook echt bij nodig.

Tot zaterdag!

Bestuur Vak-P

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties