FC Twente Nieuws

Bizar: Zerrouki keihard genegeerd door Pusic, Garcia en Van Leeuwen

Bizar: Zerrouki keihard genegeerd door Pusic, Garcia en Van Leeuwen

Sinds het wegvallen van Wout Brama heeft Ramiz Zerrouki de kans gekregen van Ron Jans. Die kans heeft de middenvelder met beide handen aangegrepen en de vraag is waar het voor hem eindigt. Dat Zerrouki nog altijd onder contract staat bij FC Twente mag eigenlijk een wonder heten want de speler werd de afgelopen jaren keihard genegeerd.

Hij was niet de enig want ook mats Wieffer zat in hetzelfde schuitje. Hij koos er wel voor om de club te verlaten en maakt nu furore bij Excelsior Rotterdam. Zowel Zerrouki als Wieffer trainden bij Jong FC Twente onder oud-FC Twente middenvelder Theo ten Caat. Hij probeerde de jongens door te schuiven naar de eerste selectie, maar stuitte hierbij steeds op weerstand.

"Ik vond dat die jongens waren uitgeleerd bij mij, maar ik kwam er bij Pusic, Garcia en Ted van Leeuwen niet doorheen. Die jongens gingen nooit het betaalde voetbal halen, kreeg ik steevast te horen. Andere spelers mochten soms wel met het eerste trainen, Ramiz en Mats bleven altijd bij mij achter. Bij een groepje dat steeds kleiner werd."

Af en toe mochten ze meetrainen bij het eerste, maar hier voelde het tweetal zich absoluut niet serieus genomen. "Op een gegeven moment wilden ze niet eens meer met het eerste meetrainen, dat liep wel eens hoog op als de hoofdtrainer een speler nodig had, omdat er een blessure was. De jongens voelden zich niet serieus genomen."

[google]

Eén van de redenen waarom Zerrouki de stap naar het eerste niet mocht maken was vanwege het feit dat hij volgens de trainers niet goed liep. "Maar volgens mij gaat het erom wat je met je voeten doet en in je bovenkamer hebt. De huidige staf heeft dat goed gezien, net als Evert Bleuming die tegen de verdrukking in ervoor zorgde dat Ramiz toch weer een contract kreeg., zo besluit Ten Caat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties