FC Twente Nieuws

Bizarre beelden: Vierde official haalt verkeerde FC Twente-speler naar de kant

Bizarre beelden: Vierde official haalt verkeerde FC Twente-speler naar de kant

Het was gisteren niet de dag van FC Twente. De Tukkers gingen op bezoek bij VVV Venlo dat acht wedstrijden op rij had verloren. Uitgerekend tegen FC Twente herpakte de ploeg uit Venlo zich en won met 2-1. In de slotfase van de wedstrijd wilde Garcia een aanvallende wissel toepassen, maar ook dit ging totaal verkeer.

Garcia had besloten om Selahi naar de kant te halen en te vervangen voor Berggreen. Echter was het de vierde official die niet nummer 18 van Selahi intoetste, maar nummer 19 van Latibeaudiere. Laatstgenoemde ging naar de kant waarna de wissel niet meer teruggedraaid kon worden. "Dat was een heel raar moment”, aldus trainer Gonzalo Garcia in gesprek met het AD.

De trainer en met name zijn assistent probeerden de wissel ongedaan te maken, maar de man die de mist inging weigerde zijn fout te corrigeren. "Het heeft geen zin om er te lang over te praten, maar ik heb begrepen dat het niet onze fout is. We kunnen het beter over andere dingen hebben.”

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties