FC Twente Nieuws

Blessure Markelo werkt door: "Brama, Roemeratoe en Zerrouki hebben niet de inhoud voor 34 wedstrijden"

Blessure Markelo werkt door: "Brama, Roemeratoe en Zerrouki hebben niet de inhoud voor 34 wedstrijden"

Vanmiddag heeft de club bekend gemaakt dat Nathan Markelo voorlopig is uitgeschakeld. De huurling van Everton FC liep in de oefenwedstrijd tegen Jong PSV een blessure op aan de binnenband van zijn rechter knie.

"Het was een vervelend duel waarbij Daniels van Jong PSV aan zijn nek hing waardoor Markelo volgens mij een misstap begaat. Hij was ook erg ontstemd over de actie van Daniels. Hij wees nog even naar Dumic: pak 'm nog even aan. Hij voelde al wel aan zijn water dat het mis was. Ik denk dat we de komende maanden niet over hem kunnen beschikken."

"Heel vervelend als je bij een nieuwe club binnenkomt", vult Van Staa aan. "Je ziet aan de reactie van de speler al dat het fout is. Als je ziet hoe hard het dan tegen kan vallen, dat is voor die jongen heel vervelend."

Over de ernst van de blessure is nog niets naar buiten gebracht. "Of die ingescheurd is of afgescheurd, daar mogen ze bij FC Twente niets over zeggen", vervolgt Van Wissing. "Hij kwam er net een beetje door in die wedstrijd met ook een assist op Lamprou."

Van Wissing voorziet ook problemen door het wegvallen van Markelo. "Dan is de spoeling nu misschien wel weer wat dun aan de rechterflank. En hij was ook een stand-in voor het middenveld voor Brama, Roemeratoe en Zerrouki. Die hebben allemaal niet de inhoud om 34 wedstrijden te voetballen. Heel sneu voor hem."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties