FC Twente Nieuws

Blessures stapelen zich op bij FC Twente, basisplek voor Markelo lonkt

Blessures stapelen zich op bij FC Twente, basisplek voor Markelo lonkt

Komend weekend staat voor FC Twente de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Het op drie na laatste duel van het seizoen terwijl het eerste onderlinge treffen in Enschede de seizoensopening was van het seizoen 2020-2021. FC Twente won die wedstrijd, onder het toeziend oog van 8.000 supporters, met 2-0.

Zaterdag zal Jans noodgedwongen met een ander elftal starten dan in september. Het aantal blessures loopt op binnen de selectie. De laatste wedstrijd startte FC Twente al noodgedwongen met Oosterwolde in het hart van de verdediging. De verdediger zal tegen Fortuna Sittard niet van de partij zijn.

De jongeling viel tegen FC Utrecht uit met een hamstringblessure. Helaas bleef het hier niet bij want ook Pierie hield eenzelfde blessure over aan deze wedstrijd. De vraag is dus met welk centrale duo Jans zaterdag gaat starten.

Eén ding is zeker en dat is dat er bitter weinig valt te kiezen voor Jans. Dumic startte afgelopen weekend op de bank omdat ook hij kampt met pijntjes. Pleguezuelo is herstellende van een kruisbandblessure waardoor de kans groot is dat Markelo, Hilgers of Staring tegen Fortuna Sittard zal starten.

[google]

De posities die wel zijn in te vullen zijn die van links- en rechtsback. Ebuehi zal zijn plek weer innemen als rechtsback. Ook bij hem slaat de vermoeidheid toe. Niet gek na twee seizoenen niet te hebben gevoetbald. Smal zal opnieuw starten als linksback.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties