FC Twente Nieuws

"Blij dat ik de kans krijg om mijn werk af te maken"

"Blij dat ik de kans krijg om mijn werk af te maken"

Gisteren werd bekend dat voormalig FC Twente-trainer Steve McClaren terugkeert bij Derby County, waar hij vorig jaar nog werd ontslagen. De Engelsman tekent een contract tot medio 2018 en hoopt ditmaal op meer succes.

[google] Steve McClaren werd destijds bij Derby County gezien als de geschikte man om de ploeg naar de Premier League te helpen. Dat mislukte doordat de ploeg slechts twee van de laatste dertien wedstrijden wist te winnen en de oefenmeester werd de laan uit gestuurd. Nu, zeventien maanden later is hij terug. "Ik ben blij om terug te zijn bij Derby County", vertelt Steve McClaren op de officiële website van Derby County.

De klap kwam hard aan toen de voormalig oefenmeester van FC Twente vorig jaar op straat werd gezet. "Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om mijn werk dat ik hier in 2013 begonnen ben af te maken. Ik betreur hoe ik hier vertrokken ben in 2015 en ben zeer gemotiveerd om dat goed te maken voor de club en de supporters." besluit de coach die met de club in Enschede landskampioen werd.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties