FC Twente Nieuws

Boere heeft twee clubs afgezegd: "Moet je volgens mij ook niet willen"

Boere heeft twee clubs afgezegd: "Moet je volgens mij ook niet willen"

Maandagavond 2 september om 00:00 uur, sluit in Nederland de transferwindow. FC Twente hoopt dan afscheid te hebben genomen van een aantal spelers waaronder Tom Boere. De spits staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar hier zit de juiste nog niet tussen.

Toch verwacht Tijmen van Wissing dat de spits alsnog vertrekt. "Ja, ik verwacht het wel. Maar dan moet er wel een club voor hem komen. Hij heeft twee Turkse clubs afgezegd. Dat is allemaal lastig met garanties en dergelijke. Tweede niveau Turkije moet je volgens mij ook niet willen als Tom Boere zijnde. Dus ik denk dat hij ongetwijfeld nog wel een aanbieding zal krijgen deze week, maar dat hij daar wel op in moet gaan. Heel veel kansen bij FC Twente gaat hij niet krijgen."

[google]

Mocht hij alsnog blijven dan zal de spits een lastig seizoen tegemoet gaan. "Je ziet aan Garcia dat hij een hele verfijnde trainer is. Hij zei vorige week tijdens het perspraatje dat hij wel twee beren op kan stellen, maar hij het liefst voetballers op wil stellen. Tom Boere is natuurlijk minder verfijnd dan Vuckic, en hij wil graag door voetballen met een spits. En als dat het DNA is van de trainer dan weet je wat je kansen zijn als je Tom Boere bent. Hoe zeer ik het ook niet eens ben met Garcia op dat vlak want ik vind Boere heel bruikbaar voor dit FC Twente", besluit Van Wissing bij De Oosttribune.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties