Boere schiet zijn ploeg met twee goals naar belangrijke overwinning

Tom Boere heeft zijn ploeg KFC Uerdingen vandaag de drie punten bezorgd. Met twee doelpunten was de voormalige FC Twente spits erg in de 1-2 overwinning op bezoek bij Würzburger Kickers. Boere staat nu op zes treffers in zijn eerste tien wedstrijden bij zijn nieuwe club.

In de 26ste minuut kreeg Boere na een corner de bal uit de kluts voor zijn voeten en opende hij de score. Een kwartier voor tijd tekende Boere voor zijn tweede treffer van de middag en verdubbelde hij de score. Na goed vrijlopen kon Boere een lage voorzet eenvoudig binnen werken. In de blessuretijd kwam de thuisploeg nog wel terug tot 1-2, maar dit was tevens de eindstand. Door deze overwinning is Boere met KFC Uerdingen nu terug te vinden op een gedeelde negende plek in de 3. Bundesliga.