FC Twente Nieuws

Bondscoach roept Cerny alsnog op: "Ik hoopte er stiekem al op"

Bondscoach roept Cerny alsnog op: "Ik hoopte er stiekem al op"

Vaclav Cerny is de nieuwe week goed begonnen. De aanvaller van FC Twente viel in eerste instantie af bij de selectie van Tsjechië, maar heeft alsnog een positief telefoontje gehad van de bondscoach. Hij mag alsnog aansluiten bij de ploeg die deze interlandperiode drie wedstrijden speelt.

"Dit is een heel mooi moment voor mij. Ik heb hier hard voor gewerkt en zie dit echt als een beloning. De laatste tijd ging het erg goed en hoopte ik er al stiekem op. Als je er dan ook daadwerkelijk bij zit, voelt dat geweldig", aldus Cerny op de clubwebsite.

Voordat hij vertrok naar Tsjechië sprak de aanvaller nog met een aantal spelers en stafleden van FC Twente. "Ik voelde ook hun blijdschap voor mij, wat natuurlijk heel leuk is. We hebben een goede groep, deze uitnodiging is mede dankzij hen."

Tsjechië speelt de komende interlandperiode maar liefst drie interlands. Allereerst oefent het op 11 november in en tegen Duitsland, gevolgd door de twee Nations League wedstrijden tegen Israël op 15 november en Slowakije op 18 november.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties