FC Twente Nieuws

Borst positief: "Leukste en mooiste wedstrijd was FC Utrecht - FC Twente"

Borst positief: "Leukste en mooiste wedstrijd was FC Utrecht - FC Twente"

Afgelopen zondag ging FC Twente met 3-1 onderuit op bezoek bij FC Utrecht. De Tukkers kwamen in de eerste helft sterk voor de dag en beloonden hun inspanningen met het openingsdoelpunt, maar vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. In de tweede helft trok FC Utrecht aan het langste eind en stelde men de overwinning veilig. Een grote streep door de rekening van FC Twente was het uitvallen van Hidde ter Avest, die een enkelbreuk overhield aan het duel.

[google]"Elke week zie je wel iets moois in de eredivisie. Gisteren was de leukste en mooiste wedstrijd FC Utrecht - FC Twente", vertelt columnist Hugo Borst in het Algemeen Dagblad. "Spannend scoreverloop, redelijk goed voetbal van beide, duels, drama (een beenbreuk) en een puike wedstrijd van de nummer 10 van FC Utrecht Sander van de Streek."

In de 67ste minuut zette Van de Streek zijn ploeg op voorsprong. "Een knappe goal, daarna een lepe assist (hakkie)", vervolgt Borst. "Met zo’n naam heb je gevoel voor de ruimte, ben je een geboren loper en moet je dus never nooit Europa in. Daar verdwaalt een jongen als Van de Streek, net als Davy Klaassen is overkomen. Een sieraad voor de eredivisie, dat is Sander van de Streek", aldus Borst.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties