FC Twente Nieuws

Bosch: "Dat het seizoen plotseling stopte kwam mij persoonlijk goed uit."

Bosch: "Dat het seizoen plotseling stopte kwam mij persoonlijk goed uit."

In het begin van dit seizoen werd het middenveld van FC Twente gevormd door drie spelers uit de eigen opleiding. De meest vooruit geschoven van die drie was Bosch, die in dit seizoen definitief doorbrak bij de Tukkers.

In een terugblik op zijn 2020 wordt zijn blessure van eerder dit jaar aangehaald. Bosch geeft aan dat hij begin dit jaar geblesseerd raakte en het daardoor niet slecht uitkwam dat het seizoen stopte door corona. "Dat het seizoen plotseling stopte kwam mij persoonlijk goed uit. Ik had al een tijdje last van mijn onderbeen en zou er na het seizoen aan worden geopereerd", aldus de talentvolle middenvelder op de website van FC Twente.

"In een aantal wedstrijden was het voor mij op de tanden bijten", gaat Bosch verder. "Met de dokter had ik al een hele planning gemaakt, maar ik kon nu veel eerder worden geopereerd en zo klaar te zijn voor de start van het nieuwe seizoen. Anders had ik het begin van deze competitie helemaal niet gehaald."

Bosch kon zijn rentree dit seizoen maken, maar deed dit niet zonder spanning. "Richting de eerste training van het seizoen, ik was helemaal hersteld van mijn blessure, was ik best zenuwachtig. Hoe zou het voelen na de operatie? Ik had zo ontzettend veel zin om weer te beginnen en het voelde meteen goed aan. Dat ik meteen de eerste wedstrijden van het seizoen speelde was een heel mooie beloning", besluit Jesse Bosch.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties