FC Twente Nieuws

Bosch: "Die millimeter heeft niets te maken met kwaliteit"

Bosch: "Die millimeter heeft niets te maken met kwaliteit"

FC Twente heeft vrijdagavond met 0-0 gelijkgespeeld tegen SC Heerenveen. De Tukkers kregen grote kans op grote kans, maar meerdere keren stond de paal in de weg. Daarnaast werd er in de eerste helft nog een bal van Narsingh van de lijn gehaald.

Ook Jesse Bosch kreeg genoeg kansen op de openingstreffer die er uiteindelijk niet kwam. "We hebben echt genoeg kansen gehad, maar dan moet het ook een beetje meezitten. Het gaat uiteindelijk om het afmaken. We doen bij twee aanvallen gewoon alles goed. Die millimeter heeft niets te maken met kwaliteit, dat is gewoon een beetje geluk dat je dan moet hebben", vertelt de middenvelder in gesprek met Tijmen van Wissing van RTV Oost.

Het talent uit de Lutte werd in de tweede helft naar de kant gehaald vanwege fysieke problemen. "Ik had wat last van mijn bovenbeen en ik had ook last van mijn rib met ademhalen." Wanneer Van Wissing vraagt of men zich zorgen moet gaan maken, geeft Bosch aan dat dat niet hoeft.

De Tukkers verloren vorige week kansloos van AZ, vrijdagavond ging het tegen SC Heerenveen een stuk beter. "Die nederlaag is wel echt een kantelpunt geweest voor ons. We zagen in dat we even in de spiegel moesten kijken. Die wedstrijd was gewoon echt niet goed van ons. Daar schrokken we zelf ook wel een beetje van, maar we moesten gewoon in de spiegel kijken. Dat hebben we gedaan. We zijn kritisch op elkaar geweest en hebben het echt goed opgepakt", besluit Bosch.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties