FC Twente Nieuws

Bosch roemt supporters FC Twente: "Die mensen doen zoveel voor de club"

Bosch roemt supporters FC Twente: "Die mensen doen zoveel voor de club"

Afgelopen zaterdag om 9:00 uur klonk het startsein voor de verlenging van de jaarkaarten voor het seizoen 2020-2021. Het streven was om alle supporters die die dag zouden verlengen een broodje beenham te bezorgen, maar dat bleek onmogelijk.

Al na drie uur stond de teller op 5.000 verkochte seizoenkaarten en de broodjes waren niet aan te slepen. Eén van de spelers die die dag op pad was als bezorger was middenvelder Jesse Bosch. Hij heeft het als zeer bijzonder ervaren.

"Dat is echt prachtig en ik denk ook buitengewoon dat er nu al zoveel jaarkaarten zijn verkocht", zo laat Bosch weten tijdens de podcast van Tukker Proat. "Ik heb zelf ook broodjes rondgebracht en dat was gewoon geweldig."


[google]

"Die mensen doen zoveel voor de club en als je dan ziet dat er alweer zoveel kaarten zijn verlengd. Dat je dan met iets relatiefs kleins iets terug kan doen, dan is dat alleen maar mooi", besluit hij enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties