FC Twente Nieuws

Boschker over Drommel en Unnerstall: Beide keepers willen zich bewijzen

Boschker over Drommel en Unnerstall: Beide keepers willen zich bewijzen

De media heeft de druk flink opgevoerd op de doelmannen van PSV en FC Twente. Voor beide spelers wordt het de eerste keer dat ze op moeten treden tegen hun oud-werkgever na hun overstap afgelopen zomer. Unnerstall koos voor de overstap naar FC Twente terwijl Drommel ervoor koos zijn carrière te vervolgen bij PSV.

Iemand die beide doelmannen inmiddels goed kent, is Sander Boschker. De keeperstrainer ban FC Twente werkte jarenlang samen met Drommel en heeft nu Unnerstall al meer dan vier maanden onder zijn hoede.

"Het zijn beiden gedreven keepers met wie het heel prettig werken is", zo vertelt de bekerheld van 2001 in de Telegraaf. "Met Lars weet je wat je in huis haalt. Het meevoetballende gedeelte is niet zijn sterkste punt, al vind ik dat hij zich daarin wel verbetert. Joël is goed in het meevoetballen, maar heeft nog wel wat puntjes om bij te schaven, onder meer zijn coaching. Maar hij is nog jong en kan zich nog doorontwikkelen.”

Bewijzen

"Lars zal zich willen bewijzen tegenover zijn oude club", vervolgt Boschker. "Maar Joël zal zich na alle kritiek willen bewijzen tegenover heel Nederland. Als je bij een topclub onder de lat staat, kom je onder een vergrootglas te liggen. Joël is wel een jongen met karakter."

Kwaliteiten voor de top

"Als hij een fout maakt, gaat hij gewoon voor de camera staan en geeft hij zijn fout toe. Ik ben ervan overtuigd dat Joël de kwaliteiten heeft om te slagen in de top, maar dan moet hem wel de tijd gegund worden. Bij een topclub als PSV is het altijd de vraag of je die tijd krijgt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties