FC Twente Nieuws

Boze PEC-supporters wachten spelersbus op en eisen ontslag Stegeman

Boze PEC-supporters wachten spelersbus op en eisen ontslag Stegeman

De 5-1 nederlaag heeft er niet alleen flink ingehakt bij John Stegeman en zijn speler, maar ook bij de supporters van PEC Zwolle. Een deel van hen besloot zaterdagavond de spelersbus op te wachten om hun onvrede te uitten. Hierbij werd onder andere het ontslag geëist van hoofdtrainer John Stegeman.

PEC Zwolle voorzitter Adriaan Visser noemt de reactie van de supporters onacceptabel. "Wat voegt het toe als je bij het stadion de spelersbus opwacht? Niks. Ik weet wel: voetbal is emotie. Maar dit keur ik ten stelligste af", aldus de voorzitter in gesprek met Stegenga en De Vries van het AD.

"Normaal organiseren we regelmatig supportersavonden, waar de fans hun zegje kunnen doen. Maar door corona kan dat dus allemaal niet. En dan krijg je dit soort toestanden."

Visser gaat in geen geval gehoor geven aan de wens van de supporters om Stegeman te ontslaan. "Het is heel makkelijk om de coach weg te sturen. Je hebt een goed gesprek en het is klaar. Maar wat levert dat op? Niks. Pak de statistieken er maar bij. Doorgaans verandert er weinig aan als je een trainer vervangt", besluit Visser stellig.


[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties