FC Twente Nieuws

Brama: "Als Garcia bleef, had ik onmogelijk bij FC Twente kunnen blijven"

Brama: "Als Garcia bleef, had ik onmogelijk bij FC Twente kunnen blijven"

Wout Brama is dit seizoen niet weg te denken uit de basis van FC Twente. Dat was vorig seizoen heel anders, toen Gonzalo Garcia de trainer was. Onder zijn hoede was Brama niet verzekerd van een basisplaats en als hij af en toe in de basis mocht starten, stond hij doorgaans niet op zijn favoriete positie. Als klap op de vuurpijl raakte de middenvelder in conflict met Garcia en Sander Boschker, waardoor hij geen plek meer had in de selectie van FC Twente.

"Ik was blij met dat Ted van Leeuwen (destijds technisch directeur, red) en Garcia vertrokken", aldus Brama tegenover Peter Wekking van Voetbal International. "Als de trainer was gebleven, had ik onmogelijk bij FC Twente kunnen blijven. Ik was de markt al aan het verkennen voor nieuwe opties."

De aanvoerder heeft de afgelopen tijd geen contact meer gezocht met Van Leeuwen en Garcia. "Ik had daar niet veel behoefte aan. Ik heb vorig seizoen drie of vier keer een gesprek aangevraagd met de trainer waarin ik duidelijkheid wilde krijgen over mijn situatie. Ik begreep het niet en de trainer kon het me niet helder uitleggen met argumenten. Ja, dan wordt het lastig en houdt het op een gegeven moment ook op."

Boschker en Brama kunnen inmiddels wel weer door één deur. "Sander heeft zijn excuses aangeboden, daardoor kan ik verder en daardoor kan híj verder. Maar ik kan niet zomaar uitgummen wat er is gebeurd. De dingen die gezegd zijn, zijn gezegd", besluit de 34-jarige middenvelder.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties