FC Twente Nieuws

Brama beseft: "Onze eigen schuld dat we verloren hebben"

Brama beseft: "Onze eigen schuld dat we verloren hebben"

FC Twente leed zaterdagavond haar vierde eredivisienederlaag op rij. De ploeg van trainer Gonzalo García trad in eigen huis aan tegen Willem II, dat met 0-1 te sterk bleek. Aanvoerder Wout Brama beseft dat zijn ploeg behoorlijk wat steekjes heeft laten vallen.

"We moeten goed kijken wat we fout hebben gedaan, goed analyseren", vertelt Brama op de clubsite. "We hebben een aardig negatieve reeks en dat is niet prettig. Vrijdag spelen we weer en hebben we de kans om te laten zien dan het beter kan dan dit. In de eerste helft waren we slap in de duels, werden terug gedrukt en kwamen niet vooruit."

[google]

"We creëerden weinig kansen, maar kregen er ook niet veel tegen", vervolgt Brama. "Na rust kwamen we er wel meer uit, maar was het niet kans-na-kans. Het is onze eigen schuld dat we verloren hebben. Dan moet je na jezelf kijken wat je niet goed hebt gedaan", aldus de middenvelder.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties