FC Twente Nieuws

Brama beseft: "Wij gaan onze wedstrijden echt niet fluitend winnen"

Brama beseft: "Wij gaan onze wedstrijden echt niet fluitend winnen"

Wout Brama keerde afgelopen zomer terug bij FC Twente. De 31-jarige middenvelder stond afgelopen vrijdag in de basis in de oefenwedstrijd tegen Al-Taawon en zag zijn ploeg met 2-2 gelijkspelen. Brama beseft dat FC Twente vol voor promotie naar de eredivisie gaat, maar weet dat ze de punten niet cadeau gaan krijgen.

"Ik kan nu echt geen reële doelstelling uitspreken", vertelt Brama in gesprek met de TC Tubantia. "Pas na een wedstrijd of tien weten we waar we met dit Twente staan. Natuurlijk gaan we elke wedstrijd vol voor de winst, maar laat niemand denken dat het eenvoudig wordt. Wij gaan onze wedstrijden echt niet fluitend winnen. Daarvoor zijn wij niet goed genoeg en de rest is niet zo slecht zoals sommige mensen misschien wel denken."

[google]

Brama speelde tussen 2005 en 2014 ook bij FC Twente. De middenvelder raakte daarna clubloos, waarna hij het avontuur aanging bij PEC Zwolle. Via de Zwolse club kwam hij terecht bij FC Utrecht, alvorens hij de stap maakte naar het Australische Central Coast Mariners. In totaal speelde Brama maar liefst 316 wedstrijden voor FC Twente.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties