FC Twente Nieuws

Brama: "Door plaatselijke journalistjes gezegd dat het knetterde tussen mij en García"

Brama: "Door plaatselijke journalistjes gezegd dat het knetterde tussen mij en García"

FC Twente wist woensdagavond met 0-2 te winnen op bezoek bij De Treffers in de eerste ronde van de KNVB Beker. Aanvoerder Wout Brama startte in Groesbeek als verdedigende middenvelder, zijn oude vertrouwde positie.

"Ik heb me geen moment zorgen gemaakt", vertelt Brama in gesprek met RTV Oost. "In de beginfase hadden ze nog enkele mogelijkheden, maar echt grote kansen hebben ze niet gehad. Vanaf het moment dat wij de 0-1 maakten was de wedstrijd voor ons. We hebben vandaag gecontroleerd en dat moet natuurlijk ook."

"Gelukkig waren we intrinsiek gemotiveerd, anders krijg je een heel lastige avond", vervolgt de captain. "Er zijn genoeg ploegen die struikelen tegen amateurs. Er is geen vol stadion en geen spanning die je in de Eredivisie wel hebt. Maar ik heb daar geen moeite mee. Als ik voor Twente speel ben ik altijd gemotiveerd."

[google]

Onlangs deden geruchten de ronde dat het niet zou lopen tussen Brama en trainer Gonzalo García. "Dat is een beetje groter gemaakt dan het is. Natuurlijk speel ik liever op zes dan op acht. Dat is bij iedereen bekend. Maar waar ik neergezet word, speel ik. Door de plaatselijke journalistjes werd al gezegd dat het knetterde tussen mij en Gonzalo (Garcia, red.). Voor mij is het helemaal geen probleem", besluit Brama gekscherend.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties