FC Twente Nieuws

Brama: "Gingen vroeger wel wat meer uit ons dak na een overwinning"

Brama: "Gingen vroeger wel wat meer uit ons dak na een overwinning"

Wout Brama kende een bijzondere avond tegen Ajax. Na de 1-0 van Menig veroorzaakte de routinier een strafschop door zijn tegenstander vast te houden binnen de zestien meter. Het cadeautje werd benut en even stond de aanvoerder er slecht op. Gelukkig was het Menig die de dag van zijn leven had en vlak voor tijd de 2-1 achter Onana werkte.

De overwinning is extra fijn omdat het pas de vierde keer is dat Ajax in eigen huis werd verslagen in de competitie. "Ik zag een statistiek voorbij komen dat we hier voor het laatst in 2005 hebben gewonnen. Als je dan vijftien jaar later weer een keer kan winnen bij Ajax dan mag je heel blij zijn."

Dan nog even kort terugblikken op de strafschop. "Een kloten moment voor mezelf. Uit een reactie hou ik hem iets vast en hij maakt er gretig gebruik van. Het was ook gewoon een penalty en het was dom van mij. Het is niet dat ik erover nadenk, het is echt een reactie. En dan hoop je dat Queensy nog een keer opstaat, en dat deed hij."

Brama zat zo in de wedstrijd dat hij de laatste minuten bijna niet mee heeft gekregen. "Ik vond dat het best snel voorbij ging. Ik vroeg nog aan de scheids hoe lang het nog was. Hij zei: nog vijf seconden. Toen dacht ik: nou die is binnen! Dat was wel lekker."

En hoe was de sfeer in de kleedkamer? "Die was hartstikke goed natuurlijk. We hebben best wel moeite om een overwinning te vieren. Het is niet zo dat we helemaal uit ons dak gaan, dat was vroeger wel wat meer. Maar ik moet zeggen dat de muziekkeuze ook wel een beetje is veranderd", besluit Brama met een grote lach op zijn gezicht.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties