FC Twente Nieuws

Brama grapt met Cerny: "Dit is die lul van een trainer waar je het altijd over hebt?"

Brama grapt met Cerny: "Dit is die lul van een trainer waar je het altijd over hebt?"

Vaclav Cerny keerde zaterdag voor even terug in de Utrechtse Galgenwaard. De aanvaller maakte iets meer dan een jaar geleden de overstap naar FC Utrecht om zich eindelijk te kunnen bewijzen op het hoogste niveau. Een teleurstellend jaar en een vertroebelde relatie met John van den Brom gooiden roet in het eten.

Cerny had vorig seizoen een aanvaring met Van den Brom, maar na afloop van de wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Twente blijkt dat er van rancune geen sprake is. Ook niet als Brama nog even olie op het vuur gooit.

"Dus dit is die lul van een trainer waar je het altijd over hebt?", grapt Brama hardop in het bijzijn van Van den Brom. De trainer moet lachen waarna Cerny en de trainer elkaar even bijpraten over de wedstrijd waarin het tweetal het opnieuw even met elkaar aan de stok hadden.

[google]

Van den Brom betichtte Cerny van natrappen, maar toen de wedstrijd weer werd hervat deed de trainer zijn hand omhoog richting Cerny als excuus voor zijn uitspatting. Na afloop van de wedstrijd liet Cerny weten dat dit niet nodig was. "Dat hoeft hij zeker niet te doen, maar hij weet dat ik niet zo ben."

De trainer en Cerny grappen wat langs de zijlijn waarna beide hun eigen weg weer vervolgden. Van den Brom bleef in Utrecht en Cerny stapte weer in de bus op weg naar Enschede.

Dat hij belangrijk is voor de Tukkers blijkt wel uit de cijfers. drie doelpunten en drie assists in zes wedstrijden, maar dit is niet alles. "Vaclav is een hartstikke leuke jongen, die niet alleen goed kan voetballen, maar ook nog eens keihard werkt voor de ploeg", besluit aanvoerder Brama lovend in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties