FC Twente Nieuws

Brama haalt uitspraak McClaren aan: "Two halves are never the same"

Brama haalt uitspraak McClaren aan: "Two halves are never the same"

FC Twente heeft zondagmiddag in de eigen Grolsch Veste de punten gedeeld met PSV. Na twee spectaculaire helften eindigde de wedstrijd in 1-1. Het wedstrijdbeeld werd na rust totaal veranderd. In de eerste helft domineerde PSV, terwijl FC Twente in de tweede helft zeker niet minder was dan de Eindhovenaren.

Ook Brama erkent dat de eerste helft van zijn ploeg niet bijster goed was. "De eerste helft was niet goed hè, we verloren de bal veel te snel en het was open huis achterin. We kwamen niet in ons spel, zij hadden constant een man meer op het middenveld. Positioneel stonden we gewoon echt niet goed", aldus Brama tegenover de camera van FOX Sports.

FC Twente knokte zich de tweede helft terug in de wedstrijd, dit gaf Brama na afloop de aanleiding om er een oud cliché bij te halen. " 'Two halves are never the same', zei onze oud trainer (Steve McClaren) altijd. Steve had altijd goeie clichés in huis, maar het is wel waar."

De aanvoerder laat hierna weten dat hij na een goede tweede helft tevreden is met de uitslag. "Na rust beginnen we goed, en hebben we een paar goeie kansen gehad. Uiteindelijk denk ik dat we blij moeten zijn met 1-1." Brama is ook met zijn eigen spel tevreden. "Conditioneel is het geen enkel probleem, of ik nou 34 of 18 ben dat boeit me niet zoveel. Als ik fit ben dan is leeftijd een voordeel", besluit de aanvoerder van de Tukkers.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties