FC Twente Nieuws

Brama oogst lof: "Hij is een sieraad voor de club"

Brama oogst lof: "Hij is een sieraad voor de club"

Wout Brama keerde in de zomer van 2018 terug bij FC Twente om zijn club te helpen terugkeren in de eredivisie. De 33-jarige middenvelder laat - ook op het hoogste niveau - zien over rust te beschikken en zijn ploeg bij de hand te kunnen nemen, zo ziet ook clubwatcher Tijmen van Wissing.

"Ik vind Brama heel kundig", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune. "Hij is een uitstekende ambassadeur voor de club. Hij heeft een uitstekende instelling, dat bleek ook zaterdag weer. Ik vind het echt een prachtige aanvoerder. Hij is een sieraad voor FC Twente."

Van Wissing ging eerder in gesprek met Brama, die aangaf voorlopig nog niet aan stoppen te denken. "Hij ging in op zijn tijd bij Oranje, maar ook op het turbulente jaar dat hij achter de rug heeft. Dat kampioenschap zat hem toch vrij diep."

[google]

"Het is voor hem ook wel een periode om het elftal bij elkaar te houden. Je proeft wat chagrijn bij FC Twente. Wat zaterdag bleek, toen het team uit elkaar viel, is dat Brama de belangrijkste pion is om dat bij elkaar te houden", aldus Van Wissing.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties