FC Twente Nieuws

Brama schuldbewust na fout bij tegentreffer: "Dat is niet goed"

Brama schuldbewust na fout bij tegentreffer: "Dat is niet goed"

FC Twente wist zaterdagavond niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen. De Tukkers vergaten zichzelf te belonen in de eerste helft waarin het twee goede kansen kreeg. Na rust opende Cerny de score, maar deze werd teniet gedaan door Michael de Leeuw.

“Op basis van de eerste helft hebben we twee punten verloren, maar op basis van de tweede helft is een gelijkspel terecht", zo laat Brama weten na afloop van de wedstrijd. "In de eerste helft waren we, zonder dat het goed was, de bovenliggende partij. We wonnen veel tweede ballen en creëerden zo kansen. We hebben drie, vier goede mogelijkheden gehad om een goal te maken.”

"Na rust lukte het ons wel een goal te maken, maar we kregen 'm ook tegen." Bij dit doelpunt was Brama zelf negatief betrokken. Brama vergat terug te lopen en hief daarmee buitenspel op. "Ik wou de voorzet eruit halen bij Jansen, die legt de bal goed terug en dan vergeet ik uit te stappen. Dat is niet goed", aldus de schuldbewuste aanvoerder.

"Na de 1-1 hadden we een slechte periode en waren we het even kwijt. Maar toen we weer druk naar voren hadden, kon het nog beide kanten op", besluit de aanvoerder.

Door het gelijkspel heeft FC Twente verzuimd opnieuw de koppositie te pakken, maar is de ploeg nog altijd ongeslagen onder Ron Jans. Sinds de aanstelling van de trainer verloor FC Twente nog geen enkele wedstrijd. Een knappe prestatie van de trainer die bij zijn komst slechts acht spelers en drie keepers tot zijn beschikking had.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties