FC Twente Nieuws

Brama: 'We hadden dikker moeten winnen, maar drie punten zijn altijd welkom'

Brama: 'We hadden dikker moeten winnen, maar drie punten zijn altijd welkom'

FC Twente heeft zaterdagavond nipt gewonnen van VVV uit Venlo. De Tukkers kwamen na een sterke eerste helft op 1-0, Ilic zorgde na rust prachtig voor 2-0. Linthorst bracht de spanning nog enigzins terug door 2-1 te maken, dit was, gelukkig voor FC Twente, de eindstand.

De Tukkers domineerden VVV in grote delen van de wedstrijd, hier hadden de mannen van Ron Jans vooral in de eerste helft meer mee moeten doen, zo vindt Brama. "We kregen kans na kans, maar we maken de wedstrijd uiteindelijk niet dood. Dan is het de tweede helft een iets ander verhaal, ik denk dat we nog redelijk beginnen maar uiteindelijk zakken we een beetje weg," aldus Wout Brama voor de camera van FOX Sports.

Door de 2-1 van Evert Linthorst uit een vrije trap van Vito van Crooij werd het toch nog even spannend in de Koel. "Je krijgt hem uit het niets tegen uit een vrije trap, dan wordt het inderdaad nog een beetje lastig. Dan gaan ze met twee, bijna drie, spitsen spelen, dan kan er een bal verkeerd vallen maar dat hebben we goed verdedigt."

Uiteindelijk betreurt Brama de gemiste kansen, maar overheerst tevredenheid door de nipte overwinning op VVV. "We hadden wat dikker moeten winnen, maar drie punten zijn altijd welkom," besluit de Twentse aanvoerder in gesprek met Pascal Kamperman en Simon Cziommer.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties