FC Twente Nieuws

Brama woest op scheidsrechter Mulder en 'matennaaier' Goossens

Brama woest op scheidsrechter Mulder en 'matennaaier' Goossens

Wout Brama mocht zaterdagavond van Gonzalo Garcia voor de tweede week op rij in de basis starten bij FC Twente. De middenvelder droeg zoals gebruikelijk ook de aanvoerdersband en zorgde voor het broodnodige gif in de ploeg.

Tijdens de wedstrijd kreeg hij het aan de stok met zijn directe tegenstander John Goossens die erin slaagde scheidsrechter Siemen Mulder te manipuleren. De leidsman gaf Brama geel na een goede tackle waarna Goossens flink wat theater maakte. Dit tot woede van de aanvoerder van FC Twente.

"Ik was blij dat ik uit Australië weg was, daar waren de scheidsrechters heel slecht. Maar het was hier niet veel beter moet ik zeggen. Ik vond het geen gele kaart die ik kreeg", zo laat Brama na de wedstrijd weten in gesprek met RTV Oost.

[google]

Naast de scheidsrechter had Brama ook geen goed woord over voor zijn tegenstander Goossens. Na de gele kaart bleef hij Brama opzoeken om hem een tweede gele kaart aan proberen te smeren. "Ik was nóg bozer om de reactie van Goossens die me daarna een tweede probeert aan te naaien, daar houd ik gewoon niet zo van."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties