FC Twente Nieuws

BREAK: Duitse goalgetter tekent contract bij FC Twente Vrouwen

BREAK: Duitse goalgetter tekent contract bij FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft de selectie versterkt met de Duitse Anna-Lena Stolze. De 19-jarige middenvelder komt over van de Duitse grootmacht Vfl Wolfsburg, de club die FC Twente vorige maand uitschakelde in de Champions League. Stolze sluit aan per 1 januari 2020 en wordt tot het einde van het seizoen gehuurd.

Hoofdtrainer Tommy Stroot is blij met de komst van de aanvallende middenvelder. "Anna-Lena past precies in onze visie als groot Duits talent", zo laat de oefenmeester weten op de clubwebsite. Al bij het eerste contact was er direct een klik. FC Twente Vrouwen mag trots zijn dat VfL Wolfsburg ons dit talent toevertrouwd, om haar naar een hoger niveau te brengen. Het onderstreept onze visie en laat zien hoe FC Twente ook internationaal gezien wordt."

[google]

Technisch manager Rene Roord is trots op de komst van Stolze. "Wij zijn heel blij dat wij onze selectie per direct hebben kunnen versterken met een speelster van dit kaliber, spelend bij één van een beste clubs ter wereld, VfL Wolfsburg."

Stolze speelde voor diverse Duitse jeugdelftallen. Ze begon bij Duitsland onder 15 en via onder 16, onder 17 speelt ze nu voor Duitsland onder 19. De jongeling is een echte goaltjesdief. In 32 interlands scoorde ze 35 keer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties