FC Twente Nieuws

BREAK: Seys per direct gratis op te halen na verscheuren contract met RKC

BREAK: Seys per direct gratis op te halen na verscheuren contract met RKC

Dylan Seys is vanaf vandaag gratis op te pikken. De kleine Belg heeft in samenspraak met RKC Waalwijk besloten om zijn tot medio 2020 doorlopende contract per direct te ontbinden. Seys tekende in de zomer van 2017 een contract bij de Waalwijkers met wie hij afgelopen seizoen tot ieders verrassing promoveerde naar de eredivisie.

Seys leefde al enige tijd in onmin met trainer Fred Grim die in hem aan het begin van het seizoen weinig speelminuten gunde. Het conflict liep uiteindelijk dermate hoog op dat Seys terug werd gezet naar het tweede elftal.

Vorige week kreeg Seys toestemming van de clubleiding om op stage te gaan bij een club uit Israël. Om welke Israëlische club het gaat is vooralsnog onbekend. Israël is geen onbekend terrein voor Seys die in 2016 een half jaar werd verhuurd aan Hapoel Acre. Het seizoen daarna werd hij door Club Brugge voor een jaar verhuurd aan FC Twente.

[google]

[totalpoll id="144800"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties