FC Twente Nieuws

BREAKING: Ajax doelman maakt overstap naar FC Twente

BREAKING: Ajax doelman maakt overstap naar FC Twente

FC Twente heeft zich versterkt met doelman Harm Dieker. De Tukkers nemen de 18-jarige doelverdediger transfervrij over van Ajax waar hij het afgelopen seizoen uitkwam voor Ajax Onder19. Dieker zal aansluiten bij FC Twente Onder21 waar hij de concurrentie aan moet gaan met Dyon Esink die overkomt van het Almelose PH.

Harm Dieker werd op 18 januari 2002 geboren in het Gelderse Etten dat ligt op zo'n acht kilometer ten zuiden van Doetinchem. Hij startte met keepen bij VV Etten waarna hij werd opgepikt door De Graafschap. Na vier seizoenen maakte hij in 2016 maakte hij de overstap naar Ajax.

Dit seizoen sloot hij aan bij de selectie van Ajax Onder19, waar hij de concurrentie aan moest gaan met Daan Reiziger en Calvin Raatsie. Dieker kwam dit seizoen in totaal tot 15 optredens, maar zag geen perspectief meer bij de Amsterdammers en besloot transfervrij de overstap te maken naar FC Twente.

[google]

Dieker redt een penalty

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties